La Secció de Golf de Barcelona es una de les quinze Seccions de Golf constituïdes en tot el territori espanyol i la primera en fer-ho.

Una Secció és un grup d’empleats, adscrits a l’Associació del Personal, i de familiars beneficiaris dels drets d’aquests empleats, que desenvolupen una activitat comuna en grup, promovent la companyonia i l’associacionisme entre el col·lectiu d’empleats de l’Entitat i dels seus familiars beneficiaris.

La Secció està coordinada per un Delegat que rep el suport i l’ajut dels col·laboradors interessats en dur a bon fi les activitats de la Secció.

Tant el Delegat com els col·laboradors ofereixen el seu temps i el seu treball de manera totalment desinteressada per tal de facilitar l’aprenentatge de l’esport del golf i desenvolupar les activitats necessàries per fer possible la pràctica d’aquest magnífic esport.

La Secció de Golf de Barcelona va començar l’any 1993 amb un grup d’uns 21 inscrits, entre associats i beneficiaris. A començaments d’aquesta XXIV Temporada, el nombre d’inscrits excedeix la els 600.

Les principals activitats que es desenvolupen a la Secció son l’aprenentatge del golf, mitjançant els cursos que es duen a terme al llarg de tota la Temporada, i l’organització de tres Lligues socials; Sènior, Social i Pitch & Putt per tots els jugadors que tinguin la llicència federativa.

Els associats i beneficiaris, inscrits a la Secció, reben un ajut econòmic en forma de retorn parcial del cost de cada activitat, segons els Pressupostos Generals de l’Associació del Personal.

La inscripció a la Secció de Golf no comporta cap cost afegit a la quota anyal d’inscripció a l’Associació del Personal.

La comunicació amb el Delegat de la Secció es fa preferentment mitjançant el correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o mitjançant la web de la soci.

Aquesta web es crea com un espai de comunicació de les nostres activitats y de l’esport del golf en general i està oberta a tots els associats i al públic en general.

Qualsevol associat que vulgui pot exposar noves iniciatives i col·laborar directament amb el Delegat de la Secció.